Wij bieden een compacte maatwerk oplossing voor Uw feest, gebeurtenis of evenement. Dat betekent dat Uw show volledig is afgestemd op Uw wensen.

In een voorgesprek gaan we met U bekijken wat voor U het mooiste resultaat geeft. Zowel in licht als in laser kunnen wij de show geheel naar Uw wensen programeren. In onze demoruimte kunt U eventueel de show vooraf bekijken.

De opties zijn bijna eindeloos :

Laser : beamshow - animatie show - laser mapping - text projectie

De inzet van een of meerdere lasers is altijd "showverhogend" De gekleurde stralen door de zaal geven ieder optreden een 3D effect mee. Van een subtiele ballade, met mooie waaiers in laserlicht, tot een rockshow of DJ set met knallende laser stralen, ook hier, alles aangepast naar Uw wensen. Laser op house feesten kennen we allemaal. Maar tijdens een bruiloft een projectie van bijvoorbeeld hartjes, en de namen van het bruidspaar in laserlicht op de muur.. ja dat kan ook !! Laser is echt niet meer "house gerelateerd"
Ook gevel / muur / wand projectie is in veel gevallen een optie. Levensgroot Uw boodschap kenbaar maken, of als"eye catcher" voor de ingang van Uw feestlokatie de mensen welkom heten. Ook dat kan. 100% toegespitst op Uw gelegenheid.

We bieden zelfs een SMS service waar mensen "naar de laser" een text bericht kunnen sturen, Deze text wordt vervolgens zichtbaar gemaakt op het geprojecteerde oppervlak. Graag gaan we met U bekijken wat het beste past bij Uw feest.

Met betrekking tot de lichtset geldt eigenlijk hetzelfde. Van subtiele sfeer
en achtergrond verlichting tot knetterharde stroboscoop effecten, alles kan.

 

Hieronder een indruk van een opbouw op een buiten podium.

( Koningsdag Pernis 2018 )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij sturen vooraf een technische rider op naar de betreffende zaal, met betrekking tot wat wij nodig hebben. Ook een podium technische rider zit erbij. De opbouw van een complete set incl. laser kost ongeveer twee en een half a 3 uur. Daar wij achterop het podium staan kunnen wij daarna pas het podium vrijgeven voor de opbouw van een band/act/performer.

 

Afbreken kost ongeveer een uur tot anderhalf. Tijdens de opbouw kunnen we pas beslissen of het afschieten van confetti / gebruik van de laser op de lokatie veilig is. Dit is echter zelden een probleem.