Je kent het wellicht wel.. Je geeft een feest en huurt een "lichtsetje" in voor de sfeer. Vaak zijn dit slechts standaard effecten, en wordt er een "auto" programma afgewerkt. Of je huurt een lichtset, en moet dit zelf opbouwen, bedienen en weer afbreken. Een bedieningsvakman erbij is vaak erg duur. Of je bent uitbater maar mist net dat beetje extra licht voor het komende feest.

Gelukkig is daar GET DIGITAL. Niet alleen de lichtset, maar ook alles wat er bij komt kijken wordt door ons geregeld. En dat is niet alleen de opbouw en bediening. Nee U huurt een compleet pakket. Met, desgewenst, een volledig op Uw feest toegespitste, avondvullende licht/lasershow.

Geen zorgen over stroomvraag, dmx kanalen, trussen, vervoer en bediening.. Alles wordt compleet verzorgd, incl een bediening technicus die weet wat sfeermaken is. Van subtiele pasteltinten, tot UV blacklight... bijna alles kan en is mogelijk.

GET DIGITAL heeft een voorkeur voor bands/performers en DJ's, echter wij kunnen voor iedere situatie wel iets moois bedenken.